Jurnal Giurgiuvean

CORONAVIRUS GIURGIU, 3 iulie, ora 13,00: Numărul cazurilor confirmate cu COVID-19, în continuă creștere

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 03.07.2020:

Starea acestora de sănătate este monitorizată zilnic de către medicii de familie sau de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică.

În ultimele 24 de ore, 79 de persoane au primit aprobarea de a părăsi regimul de autoizolare și 0 persoane pe cel de carantinare.

Până în prezent, au fost testate 3.484 de persoane, dintre care 41 în ultimele 24 de ore.

Menționăm că în intervalul 02.07.2020 (10:00) – 03.07.2020 (10:00), a fost înregistrat 1 deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus din județul Giurgiu, la categoria de vârstă 70-79 ani, care a prezentat comorbidități.

Polițiștii giurgiuveni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID -19.

În cursul zilei de ieri, 02 iulie a.c., 156 de polițiști din cadrul I.P.J. Giurgiu și 16 polițiști locali au desfășurat 49 de misiuni specifice. În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

I.P.J. Giurgiu mulțumește tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă.

Activități executate în ultimele 24 de ore de efectivele de jandarmerie în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID–19:

De asemenea, echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu şi cele ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă asigură asistenţă medicală în urma apelurilor primite prin intermediul numărului unic de urgenţă “112”.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 9 apeluri la numărul de urgență ”112” referitoare la COVID-19. Echipajele desemnate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu au efectuat 2 misiuni de transport la/de la unități spitalicești.

Exit mobile version