iliescu-810x426În ultima vreme se vorbește tot mai tare de o încercare de aducere a lui Lucian Iliescu într-un post vizibil al administrației locale. Recent cel care a îndrăznit să vorbească despre acest lucru a fost chiar fostul coleg de partid al lui nea Luci, co-președintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu. 

„În 2012 Floricel se îmbrățișa de mama focului cu Dumitru  Beianu , considerând amândoi  că trebuie să-l schimbe pe Lucian Iliescu – declara președintele ALDE,  Toma Petcu. Acum stă  în braţe cu Lucian Iliescu şi crede că are şanse mari datorită faptului că a venit alături de dumnealui. O să vedem ce şanse  va avea  prin  susţinerea lui  Lucian Iliescu care, din câte am înţeles, a început să facă cărţile și prin  PNL. Ba chiar se aude că ar stabili cine este pe lista de consilieri, cine trebuie să fie desemnați ca viceprimari şi care ar putea echipa optimă a PNL Giurgiu .

Totodată Toma Petcu a simțit nevoia să facă niște destăinuiri opiniei publice în legătură  cu momentul alegerilor electorale din 2012, precizând: După patru ani, cred că a venit momentul să spun ce s-a întâmplat în 2012, ce am făcut noi, Partidul. După cum se știe, eu sunt cel care a reprezentat PNL Giurgiu, pe municipiu, nicidecum Lucian Iliescu. Am să spun totodată ce am făcut noi pentru dumnealui ca să iasă primar şi  ce nu a făcut  Lucian Iliescu  pentru el însuși , ca să iasă primar…  Unde a greşit… Electoratul este cel care va trebui să decidă dacă este o soluţie ca domnul Iliescu să se întoarcă la Primărie! Dacă ar fi o rezolvare din  a reîncălzi ciorba , punându-l  în fruntea Primăriei,  prin intermediul și cu ajutorul deputatului  Florian Nicolae”, a mai spus Toma Petcu.

(Jurnal)

 

1 COMENTARIU