Anton_Marin Zilele trecute, într-un interviu  avut cu deputatul Marin Anton, pe care îl puteți citi în întregime în publicația Jurnal giurgiuvean, l-am întrebat  pe politicianul giurgiuvean dacă este adevărat  că s-ar pregăti să treacă și eventual să preia PNL Giurgiu. 

Vizibil mirat de această ipoteză,  deputatul giurgiuvean ne-a răspuns:  Nu mi s-a propus niciodată o asemenea variantă  discuțiile au vizat  modalitatea de colaborare dintre mine și acest partid …Eu personal am o relație bună cu  conducerea acestui partid, în speță cu  Dumitru Beianu și cu Gheorghe Ștefan.  Lucrurile sunt clare însă în acest moment la PNL Giurgiu… Candidaturile sunt validate déjà  în Biroul Permanent. Este foarte adevărat că  se pot întâmpla  și diverse schimbări… se poate întâmpla orice, însă revenind la întrebarea      d-stră, vă asigur că nu mi s-a propus niciodată această variantă de preluare a PNL Giurgiu!  Și nici nu am de gând ceva în acest sens. Am discutat variante de lucru, de colaborare, dar  totul s-a rezumat la atât – a mai declarat Marin Anton. 

Am făcut această precizare pentru a nu vă  lasă ațâțați de speculațiile unor Mama Omida  din presa on line, ce nu apelează la un exercițiu jurnalistic simplu, acela de a pune mâna pe telefon și de a-l întreba pe politicianul giurgiuvean ce este adevărat și ce nu,  din acest zvon aruncat în mediul virtual, deloc întâmplător…

(Florian TINCU)

 

 

(Florian TINCU)