11027498_1665804783653156_7808249675358355394_nZilnic cei care trec prin zona Podului Bizets privesc curioși la lucrările ce se desfășoară pe malul din stânga al Canalului Cama. Zilele trecute  viceprimarul municipiului Giurgiu, Alexandru Vladu,  ne explica, așa cum ne-a obișnuit deja, pe pagina sa personală de facebook, care este stadiul acestor  lucrări privind  proiectul de  amenajare a spaţiului de agrement de pe Canalul Cama al municipiului, în urma verificărilor efectuate  pe teren.

S-a realizat structura metalică pentru prima clădire mă refer la vestiare şi grupuri sanitare, s-a turnat o parte din betonul necesar pentru structura de rezistenţă din dreptul palplanşelor și  s-a început armarea şi turnarea fundaţiei pentru a doua clădire (spaţiu expoziţie) – precizat Alexandru Vladu.

Vă reamintim că de la data de 1 iunie, Primăria a demarat un proiect pilot de 400.000 de euro, de amenajare a 120 metri liniari din Canalul Cama și a unui ponton de 300 mp, cu scopul creării unei zone de agrement, de petrecere a timpului liber pentru giurgiuveni. (Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. Nu contează că unii giurgiuveni zic Canalul Cama,alții -Canalul Sfântul Gheorghe,iar pe unde merg unii la pescuit auzi de Canalul Plantelor,important este că se face o zonă de agrement,cu dotări moderne.Și totuși am revăzut de curând un loc,la piciorul Podului Bizetz,mergând spre Port,loc de scăldat cândva,chiar exersând jocul acela care sugera scrierea unei epistole ,introducerea acesteia în cutia poștală și lovirea „cutiei” (fundul scos deasupra apei) de câteva ori,ca să fii sigur că scrisoarea a căzut în cutie și nu a rămas agățată de pereți.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.