Consumul de apă plată cu lămâie nu ajută la slăbit. Care este adevăratul efect

0
193

Împotriva poluării, antidotul la îndemână este apa. La fel, în cazul exceselor alimentare, apa e la prima încercare. De aceea, e bine să o beți pur și simplu, fără să vă fie sete neapărat. Creierul poate deprinde un obicei mult mai corect, în condiții de stres: să ceară apă, nu dulciuri.

Cei care nu beau apă suficientă, din copilărie, sunt cei mai predispuși, la vârstă adultă, să confunde senzația de foame cu cea de sete.

De aceea, beți pur și simplu apă, fără senzația de sete. Veți reduce cantitatea de mâncare semnificativ, fără să simțiți. Și astfel va reeducați creierul să ceară apă, nu dulciuri.

Și pentru că ne aflăm în sezonul rece, apa plată cu lămâie nu are logică în cura de slăbire, dar e utilă în prevenția infecțiilor urinare. Și reduce riscul pietrelor la rinichi, adică a litiazei renale.

Și după excese alimentare încercați varianta apă plus lămâie. Nu o să pierdeți kilograme, dar vă ajutați ficatul și rinichii să facă față excesului de proteine din mâncare, potrivit ȘtirileProtv.ro.