Consiliul Județean Giurgiu salută și susține tinerele valori giurgiuvene

0
738

Marți, 13 iulie 2021, Biblioteca Județeană ”I.A. Bassarabescu” a găzduit lansarea cărții semnate de Andreea Ruxandra Tudor, intitulată ”Ploaie și La Vie en Rose”. Acest volum de poezii marchează deschiderea Colecției Biblioteca Giurgiuveană.

La eveniment a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Giurgiu, Cristian ANCULESCU, administratorul public al municipiului, Ionel MUSCALU, arhitectul sef al județului Giurgiu, Yahia Dardari, consilierul președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Adrian Chiran, directorul Bibliotecii Județene, Daniela Bardan.

„Prin volumul „PLOAIE ȘI LA VIE EN ROSE” Andreea Ruxandra Tudor pășește curajos în mediul literar ca poetă, cu 22 poezii din sumar, dar şi ca prozatoare, prin cele 2 lucrări de proză scurtă – „Dimineața zilei de după” și „Locul unde se poate găsi fericirea” .

„Depinde de fiecare dintre noi dacă alege să fugă din calea ploii sau desculț și fără umbrelă, să se plimbe prin ea ascultând „la vie en rose”.

Ruxandra Tudor dedică această carte persoanelor care s-au confruntat sau se confruntă cu un întuneric în care fiecare învață să își creeze singur lumina. Este un îndemn de „totul va fi bine”, la speranță, o dovadă că, de pe fundul oceanului, te poți ridica din nou la suprafață. Aceasta, de fapt, este menirea artei”– transmite Biblioteca Județeană ”I.A. Bassarabescu”

(Jurnal)