Consiliul Județean Giurgiu organizează o nouă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor, joi, 27 octombrie

0
473
Joi, 27 octombrie 2022, Departamentul de Protecție al Animalelor din cadrul Consiliului Județean Giurgiu va organizao campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună în municipiul Giurgiu. Sponsorul acestor campanii este ca și în anii trecuți Asociația Hundepaten e.

La campania ce se va desfășura peste câteva zile mai sunt disponibile locuri DOAR pentru câini, în special femele sau femele gestante, care nu trebuie hrănite în ziua respectivă.

Locația unde puteți veni cu animalele de companie este: Bd. București, Bl.114 (parcarea din fața DSP Giurgiu).

Nu uitați însă că este nevoie de programare pe care o puteți face la numărul de telefon: 0732 602 492 de luni până vineri între orele 10.00-14.00.

Sterilizările se vor efectua în clinică mobilă de Dr. Radu George, cabinet veterinar Hands and Paws.

„Dacă doriți să faceți o faptă bună, aduceți la sterilizat animalele de pe domeniul public, mai ales femelele. Doar așa vom putea stopa înmulțirea necontrolată a acestora!”, este rugămintea inițiatorilor campaniei.

Reamintim că sterilizarea câinilor cu stăpân este obligatorie, iar amenda în cazul neconformării este între 5 000 și 12 000 lei.

P.S. Astfel de imagini trebuie să dispară din peisajul stradal cotidian. Fă o faptă bună și vino cu animalele la castrat!

(Jurnal)