Concurs de ciclism , la Giurgiu! Când și pe ce traseu…

0
309

Consiliul Județean Giurgiu alături de partenerii Primăria municipiului Giurgiu, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Școlar Județean și Societatea de Cruce Roșie din România – filiala Giurgiu organizează în data de 29 octombrie 2022 un eveniment sportiv cu caracter competițional sub denumirea DANUBE AMATEUR CYCLING TROPHY.

Startul va fi dat din centrul orașului , zona Teatrului ”Tudor Vianu”, începând cu ora 11:00, competiția desfășurându-se pe trei categorii de vârstă: elevi ciclu gimnazial, elevi ciclu liceal și elevi cu vârsta de 18+.

Concursul va avea un singur traseu pentru toate categoriile:

Romarta – șos. București  ( sens giratoriu – Kaufland) –  șos. Prieteniei – Poliția Locală (prin curtea Poliției ) –  șoseaua de Centură –  pod Bizetz (Parcul Alei)- Bulevardul ”Mircea cel Bătrân” –  Teatrul ”Tudor Vianu”.

Participarea persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani este acceptată doar în baza acordului părinților/tutorilor și a adeverinței medicale eliberată de medicul de familie.

Participanții la categoriile ”elevi ciclu gimnazial” și ”elevi ciclu liceal” se pot înscrie în cadrul școlilor de care aparțin, iar cei din categoria peste 18 ani se pot înscrie la adresa e-mail: sportgiurgiu@gmail.com.

Toate înscrierile vor fi centralizate de către Direcția Județeană de Sport și Tineret Giurgiu.

(Jurnal)