Clubul Sportiv Aquila Giurgiu şi-a făcut bilanţul pe anul 2018

0
366
Unul dintre momentele foarte plăcute ale vieţii este acela în care trebuie să faci un bilanț al rezultatelor muncii tale. Moment în care trebuie sa te oprești puțin din drum, să-ti tragi sufletul și să te gândești la ce ai realizat și la ce te mai așteaptă pe viitor.
CS Aquila Giurgiu, unul dintre cele mai puternice cluburi de Ju-jitsu din țară cu numeroase rezultate la nivel național şi internațional a dat publicități bilanțu sportiv pe anul 2018.
După un an de munca serioasa a sportivilor de la clubul de ju-jitsu CS Aquila Giurgiu a venit vremea contabilizării rezultatelor obţinute la campionatele naţionale si internaţionale de Ju-jitsu și Wushukung-fu..
Activitatea sportivilor de la  C.S.Aquila Giurgiu, înscrisă în competițiile naționale și internaționale oficiale, se reflectă în următoarele rezultate:
Per total, au fost 269 de medalii, la campionate , Europene, Balcanice,Cupa Europei sau Naţionale, 113 de medalii de aur, 97 de argint şi 58 de bronz, un bilanţ strălucitor pentru clubul manageriat de antrenorul prof, Ion Chelu-8-DAN.
– 4  medalii de la Campionatele Internaționale din care 1 de aur și 3 de bronz
– 265 medalii de la Campionatele Nationale din care113 de aur,97 de argint și 55 de bronz.
C.S.Aquila Giurgiu a participat în calitate de coorganizator la una dintre cele mai puternice competiții din țară, OPEN-UL AQUILA 2018 (Competiţie Ranking list ), competiţie din calendarul sportiv national al Federatiei Romane de Arte-Martiale.
Conducerea CS Aquila Giurgiu ține să le mulţumească tuturor celor care le -au fost alături în anul 2018!