Clinchetul clopoțelului a anunțat începutul unui nou an școlar. Află unde a fost prezent primarul municipiului la deschiderea anului școlar

0
203

Primarul Adrian Anghelescu a dorit să fie alături de elevii giurgiuveni care au început școala și a fost prezent la festivitățile de deschidere de la Școala Academician „Marian Voiculescu”, Liceul Teoretic „Nicolae Cartojan”, Colegiul Național „Ion Maiorescu” și Școala de Muzică și Arte Plastice „Victor Karpis”.

Edilul șef s-a bucurat de implicarea cadrelor didactice care au făcut din acest început de an un moment memorabil, mai ales pentru boboceii emoționați, care au găsit clase primitoare în care îi așteptau multe surprize, așa cum s-a întâmplat la Școala gimnazială ”Academician Marin Voiculescu”.

Alt tip de entuziasm, bucuria revederii colegilor și a școlii de care au stat departe în lunile de învățământ online s-a regăsit la elevii mai mari, la Liceul Teoretic ”Nicolae Cartojan” sau la Colegiul Național „Ion Maiorescu”, acolo unde alături de reprezentanți ai Executivului au asistat la festivitate și la slujba de „Te deum”.

La Școala de Muzică și Arte Plastice „Victor Karpis” de surprize au avut parte, atât domnul primar și delegația primăriei, dar și profesorii, cărora elevii le-au interpretat la pian arii celebre, cu care aceștia au câștigat premii naționale în anul școlar precedent.

Tuturor copiilor, tinerilor și cadrelor didactice giurgiuvene, le transmitem sănătate și un an școlar frumos, cu prezență fizică și rezultate mai bune” – comunică Primăria municipiului Giurgiu.

(Jurnal)