Începând cu data de 1 ianuarie din cele 42 de Case judeţene de asigurări de sănătate ar putea rămâne doar 10-12, restul acestora urmând a se transforma în oficii. Noua preşedintă a Casei judeţene de sănătate Giurgiu, Adelina Cartojan, ne declara că probabil în acest context CAS Giurgiu ar putea fi arondată CAS Ploieşti. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate ar urma la rândul ei să se transforme în ANRAOS, având ca rol distribuirea de fonduri, pierzându-şi însă calitatea de ordonator de credite.

După cum ne mai declara preşedinta CJAS Giurgiu spitalele publice vor deveni unităţi autonome, ceea ce înseamnă că se vor autofinanţa, posturile cât şi plata medicilor şi personalului fiind decise de conducerea spitalelor în funcţie de nevoile acestora şi respectiv de prestaţia şi calitatea serviciilor către asiguraţi.

Florian T.

1 COMENTARIU

  1. AA DA AM INTELES A INCEPUT REGIONALIZAREA EHEE UITE ASA DISPAR O MULTIME DE POSTURI SI GUVERNUL PONTA DOARME N CISME DECI CUM SPUNEA LUCICA CU PUTA MICA CICA DECI GUVERNUL PONTA PUNE N PRACTICA HOTARIRILE LUI BOC HAI CA I BINE DE TOT.GIURGIU VA AJUNGE UN ORAS OFICIU CU INSTITUTII DE TIP SECOND HAND.HALAL.1

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.