12523947_527941950722588_6399484959072019483_n
De câteva zile s-au început lucrările de înfrumusețare a orașului prin refacerea zonelor verzi și a spațiilor cu verdeață, adiacente trotuarelor, pe întregul tronson al bulevardului București, după cum ne declara directorul Giurgiu Servicii Locale SA, George Pălălău. Conform spuselor acestuia refacerea a început din centrul orașului urmând să se deruleze către zona ieșirii din Municipiul Giurgiu, zona Pasarelă. Se finalizează astfel un proces început în toamna trecută când au fost replantați și aliniați trandafirii din spațiile verzi adiacente trotuarelor , pe toată lungimea Șoselei București ce însumează 3500 de metri- ne preciza George Pălălău. În perioada iernii trecute am realizat în atelierele proprii cei 3500 m de gard metalic ce va lua locul celui vechi, de până acum. În acest proces de modernizare intră și gazonul verde ce urmează a înfrumuseța partea dinspre carosabil, tot pe o lungime de 3,5 kilometri… Toate acestea  s-au realizat cu forțe proprii, fără ajutorul vreunei terțe societăți.

Directorul Giurgiu Servicii locale SA ne mai preciza că gărdulețele vechi, ce au fost demontate,  nu vor fi aruncate, ci refolosite. Există în prezent peste 80 de solicitări la sediul societății noastre din partea Asociațiilor de Proprietari  și de locatari ce doresc să protejeze cu acestea gazonul verde dintre blocuri .

El mai spunea că din primăvara până în prezent au fost reamplasați 1923 de metri liniari , gard metalic, la un număr de 51 de Asociații . Gardurile au fost acordate și persoanelor fizice din aproape toate carterele municipiului în același scop , îngrădirii grădinilor aflate pe domeniul public – a mai spus directorul Giurgiu Servicii Locale SA.

 

3 COMENTARII