Ciprian Alexandru – Președintele USR Giurgiu: ”De 33 de ani giurgiuvenii îi votează tot pe aceiași pnl-isti roșii și psd-isti galbeni și se miră că suntem ultimul județ din țară!”

0
526

”Luni s-a derulat un nou episod din serialul „Politicienii giurgiuveni, mândria tarii”. Dacă în decembrie PNL-ul urla că baronul PSD întră în arest, astăzi PSD-ul se bucură că Beianu (n.red. – Președintele Consiliului Județean Giurgiu), este acuzat de câteva fapte penale.

Mâine va fi altcineva, probabil câțiva primari, unii PSD, alții PNL, însă singurii pierzatori sunt doar giurgiuvenii.

Așa cum vă spuneam și la arestarea lui Bădălău, nu vă bucurați că îl ia pe unul la pușcărie pentru că dacă vă uitați pe lângă el, în PNL vine altul la fel. De 33 de ani giurgiuvenii îi votează tot pe aceiași pnl-iști roșii și psd-iști galbeni și se miră că suntem ultimul județ din țară.

Avem primari cu 4 clase, primari care fură banii de alocații ai copiilor, politicieni cu facultăți fantomă, terminate pe la 40 de ani, concursuri pe post trucate, pe alocuri dascăli semianalfabeți și sperăm că aceștia să ne conducă pe direcția înainte.

Ehhh, dragii mei giurgiuveni, timpul trece și noi ne scăldăm în mediocritate pentru că votul nostru cu speranța de mai bine, în loc să ne însenineze viitorul ni-l aruncă pe la DNA. Din sărăcia morală și economică nu ne va scoate nimeni.

Noi suntem singurii responsabili să ieșim din mocirla în care suntem, măcar copiii noștri, acum cu bagajele făcute să plece, să poată spera că își vor crește copiii în comunități moderne, asa cum sunt prin Timiș, Cluj etc.

Rușine PNL, rușine PSD pentru ce ați făcut cu judetul ăsta bogat și frumos!”

P.S. Mai jos aveți o poză sugestivă pentru situația noastră. Nu este Ucraina după vreun bombardament, este DJ 411, Singureni-Iepurești.”