Premierul Victor Ponta a intrat într-un scurt concediu. Stresul alegerilor cât și eșecul înregistrat , cu siguranță l-a afectat extrem de tare pe actualul premier al României. Iată de ce puțină liniște,  după tot ce s-a întâmplat,  nu strică, probabil au spus cei apropiați…Dar pentru a pleca mai întâi trebuia să dea cuiva frâiele guvernării .

Iată de ce premierul Victor Ponta și-a delegat, prin decizie, atribuțiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, decizia urmând să fie aplicata în perioada 19-24 noiembrie, anunță Mediafax. Decizia de delegare a atribuțiilor a fost semnata marți 18 noiembrie, de șeful Guvernului.

Surse oficiale au declarat anterior că premierul Victor Ponta va intra într-un scurt concediu, până la începutul săptămânii viitoare, interval în care activitatea Guvernului va fi coordonată de către vicepremierul Gabriel Oprea. Potrivit acestora, premierul a simțit nevoia unei scurte perioade de odihnă după alegerile prezidențiale, pe care le-a pierdut în fața lui Klaus Iohannis.

Cetățenii se întreabă în acest timp ce se va întâmpla însă cu bugetul României,  dacă vor crește taxele și care este deficitul bugetar… Situația a fost descrisă de unii analiști astfel: ”Țara arde și baba se piaptănă!”

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.