În această seară , pe TV Muntenia cu începere de la ora 20.30 , la emisiunea ”Ce-ar mai fi de spus„ , moderată de Florian Tincu, directorul publicației ”Jurnal giurgiuvean” vin să ne explice care a fost scânteia ce a aprins marele scandal provocat de acordarea gradațiilor de merit cadrelor didactice din sistemul de învățământ giurgiuvean, liderul de sindicat al Ligii Cadrelor Didactice Giurgiu, prof. Ion Trăistaru și profesorul Mugurel Burcescu. Surpiza emisiunii o va constitui prezența în studiou, alături de cei doi profesori numiți mai sus a unuia din cadrele didactice nemulțumite de modul scandalos în care s-au desfășurat evaluările profesorilor pentru acordarea acestor gradații. O emisiune incendiară la care sunteți așteptați să trimiteți SMS-uri cu părerile și întrebările d-stră, sponsorii emisunii urmând să îi premieze pe cei ce fac comentariile cele mai reușite! Veți afla totodată ce au de gând cei ce se simt păcăliți de acest circ ieftin, promovat de conducerea ISJ Giurgiu, și ce se va întâmpla în următoarele zile, Giurgiu fiind singurul județ ce nici la ora aceasta nu a afișat listele cu cei ce au obținut aceste gradații. Veți afla câte ilegalități s-au făcut și cine se face vinovat de acest eșec!

3 COMENTARII

  1. Publicati dosarele ”reevaluatilor”! Nu inainte de a le verifica!!!!!!!!!
    Au facut de rusine invatamantul giurgiuvean care si asa se mai tinea intr-un fir de ata!!!!!!!!!! RUSINE! RUSINE! DE TREI ORI RUSINE! Si…apropo, nu pentru cei care au verificat-reverificat dosarele (dupa diferentele de puncataje se pare ca, cel putin membrii unei comisii, nu stiu sa citeasca) ci rusine obrazului de talpa care si-a facut dosar de gradatie dupa o activitate insipida, inodora si incolora (adica egala cu zero barat). Cum sa te uiti in ochii elevilor cand tu, ZERO, esti ”gradat” si ei te stiu ca nu valorezi nimic! Te mai poti uita in oglinda? Gradatia de merit este rasplata muncii din ultimii patru ani. Unii dintre ei nici nu stiu ca au depus dosar si au mai si luat gradatia. de fapt nu stiu de capul lor. (de meserie nici nu mai este cazul sa vorbim). Cinste ziarului, cinste liderului nostru de sindicat, dar daca si dumneavoastra aveti doar tentativa de a face dreptate si dupa ce vi se arata pumnul va lasati pagubasi, apoi cine sa ne mai apere de calificatii astia de doi bani?

  2. Sunt intru totul de acord cu neregulile facute an de an in acordarea acestor gradatii.Nu esti intrat in cercul lor nu o sa intri niciodata,indiferent ce activitati ai face.Lucrez in sistem si am colegi care nu-si fac orele si fac parte dintre cei „gradati „.Cum e posibil sa acorzi gradatii de merit unor cadre care sunt de la liceul cu promovabilitate la bac 0 %,ce premiezi,ce activitati or fi facut?poate or avea rezultate la Olimpiade si Concursuri scolare si nu suntem informati noi cei nemultumiti care ne agitam sa mai facem pregatiri suplimentare.Sa inteleg ca o sa raman doar cu aprecieri din partea elevilor,a parintilor care sincer imi spun un” multumesc „pentru activitatile mele.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.