Cine ar putea fi, foarte curând, viitorul prefect al judeţului Giurgiu!

1
350

crisu-prefect-530x300Vântul schimbării… în funcţii bate în Prefectura Giurgiu. Aşa cum a procedat în multe din Prefecturile din ţară, după cum am aflat Guvernul tehnocrat are de gând ca foarte curând să demită şi la Giurgiu pe Lavinia Crişu. Numele vehiculate în prezent sunt Nicolae Ungureanu, salariat în cadrul serviciului Control din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice  Giurgiu şi o salariată a Prefecturii,  în cadrul Compartimentului juridic, Liliana Băiceanu. Din discuţiile avute cu câţiva dintre politicienii locali am desprins faptul că în timp ce primul ar fi susţinut de către liderii PNL Giurgiu, cel de-al doilea pretendent rămâne în acest sens, pentru mulţi deocamdată o enigmă. Un detaliu însă ne-a atras atenţia în ceea ce o priveşte pe d-na Băiceanu.

În perioada în care lucra ca jurist în cadrul Consiliului judeţean Giurgiu, printr-o reorganizare decisă de actualul prefect, Lavinia Crişu, doamna Liliana Băiceanu a rămas fără post. Acţionând în judecată această măsură, femeia a câştigat în instanţă, ulterior fiind mutată tot ca juristă (culmea ironiei!), în cadrul Prefecturii Giurgiu, în „coasta” celei care cu ceva timp în urmă o disponibilizase!

O a treia nominalizare ar fi cea a actualului şef al Poliţiei locale, Lazăr Ciobanu

Aşteptăm acum să vedem cine va avea susţinerea mai mare, cu menţiunea că oricând pot apare surprize şi că în locul celor trei persoane amintite mai sus, să fie instalat un personaj preferat de cei ce-l vor numi pe această funcţie.

 

(Jurnal)   

1 COMENTARIU

  1. Este revoltator. Un tiriplici ca Lazar Ciobanu, fost președinte al Consiliului unic agroindustrial de stat si cooperatist Calugareni, deci activist de sadea al P.C.R. Actualmente este un servil al PSD (țineți cont că este socrul lui Alexandru Andrei, alt gogoman analfabet din conducerea judeteana a PSD) fiind luat in calcul pentru aceasta functie. Nu se poate batjocura mai mare. Nu tie rusine mai nea Lazarica. Ce dracu domle, fii un pic rezonabil, vorba lui Gheorghe Dinica. In ce priveste pe Ungureanu, planeaza banuiala rezonabila a partizanatului politic, atata timp cat este sustinut de liberali, de aceea ar fi bine sa-si vada de treaba lui pe care o face acum, asa cum si-o face el. Oricum nu stie nimic din ce e administratia locala. Este esential, asa ca frate nu te baga ca o furi. Singura varianta ce inspira incredere este Liliana Baiceanu care este un adevarat profesionist al administratiei publice, cu multi ani de experienta în domeniu si fara absolut niciun trecut politic. Este singura ce poate reteza de la temelie increngatura de ilegalitatis și de interese, tesute in ani de aceasta nulitate caracteriala, (ca de profesionalism nu poate fi vorba fiind ,,praf”) ce detine inca functia de prefect (gura targului vorbeste ca numai genul (sexul) feminin ia adus avantajul mentinerii in functie atatia ani fiinca a stiut sa-l faca profitabil), cu sustinerea conducerii de partid a PSD al caror antrenor este ,,gurul” Nae. Barfe cu talc dar cu mult adevar. Aceasta femeie a semanat numai rau in jurul si in urma ei. Oare nu io fi frica?. Deja DNA cica face cautari pentru integrarea sa intrunul din loturile de clienti din subordine. Noua astora de rand ne-a murit, insa, de mult increderea. Mai palpaie totusi o firava speranta de bine. Doamne ajuta!