Jurnal Giurgiuvean

Cine a găsit o geantă cu acte , sâmbătă, 9 aprilie, este rugat să înapoieze măcar documentele, posesorilor, doi bătrâni bolnavi!

În data de 9 aprilie (sâmbătă), în jurul orei 12:00, doua persoane în varstă de  65 și respectiv 73 de ani, soț si soție, din Municipiul Giurgiu, după ce  au mers  la cumpărături în supermarketul Kaufland, au urcat în microbuz, coborând în stația de pe șoseaua Bucuresti, zona Sanitas.

Dorind probabil să se odihnească,  ambii având probleme de sănătate, femeia a uitat geanta pe banca din stația de microbuz.  La puțin timp după  ce au realizat  pierderea  pe care a suferit-o, cei doi soți  s-au întors să o caute, însă fără succes, astfel că s-au adresat  secției de Politie  unde au  dat o declaratie si au solicitat sprijin din partea acestora.

Atât cele  doua persoane, ce au probeme grave de sanatate si traiesc doar din pensie, cât și ceilalți membri ai familiei fac apel la cei ce au găsit geanta,  să dea dovadă de omenie si creștinism acum în perioada dinaintea Paștelui și să le înapoieze actele, întrucât costul și timpul alocat refacerii tuturor documentelor ar însemna un imens efort pentru sănătatea dumnealor.

Persoana ce a găsit actele  este rugată să se adreseze la nr. de telefon :  0724 585 762.

 

Exit mobile version