de75c24735a990bca1e13f128edf4d54_XL         

 În data de 12 februarie, ora 15.35, I.S.U. ,,Vlaşca,, al jud. Giurgiu, a fost solicitat să intervină în localitatea Roata de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă aparținând  Gărzii de intervenție Roata de Jos. După executarea recunoaşterii s-a constatat că incendiul se manifesta la tavanul unei încăperi ale locuinţei cu pericol de propagare la întreaga locuinţă. Datorită intervenţiei rapide a echipajului s-a reuşit localizarea  incendiului şi lichidarea acestuia înainte ca acesta să se extindă. În urma incendiului a fost afectat tavanul casei.

     A doua zi ( 13.02.2016), ora 12.39, I.S.U. ,,Vlaşca,, al jud. Giurgiu, a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință în localitatea Oinacu. La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, aparținând  Detaşamentului de Pompieri Giurgiu. Incendiul  cuprinsese o încăpere,  cu pericol de propagare la întreaga locuință. Datorită intervenţiei rapide a echipajului s-a reuşit localizarea  incendiului şi lichidarea acestuia. În urma incendiului au ars aprox. 15 mp. tavane și 5mp perete de paiantă. S-au salvat și evacuat din locuința incendiată elemente de mobilier, textile înainte ca acestea să fie afectate de incendiu.

Câteva ore mai târziu ( 15.48), pompierii au fost solicitați  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă,  aparținând  Detaşamentului de Pompieri Giurgiu. După executarea recunoaşterii s-a constatat că în urma scurgerii unui lichid pe motor s-au produs aburi care au fost confundați cu fum.

      În data de 14 februarie,  echipele de pompieri  au fost solicitate prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Ulmi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară. La locul solicitării s-a deplasat  o autospecială de lucru cu apă şi spumă, aparținând  Detaşamentului de Pompieri Bolintin Deal. După executarea recunoaşterii s-a constatat că incendiul se manifesta la acoperișul construcției cu pericol de propagare la locuință. Datorită intervenţiei rapide a echipajului s-a reuşit localizarea  incendiului şi lichidarea acestuia. În urma incendiului au ars aprox. 10 mp. acoperiș și elemente de mobilier.

Luni  15 februarie,  ora 05.35,  echipajele ISU au fost solicitate prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Stejaru, comuna Singureni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. La locul solicitării s-a deplasat  o autospecială de lucru cu apă şi spumă, aparținând  Detaşamentului de Pompieri Giurgiu. După executarea recunoaşterii s-a constatat că exista o victimă, un bărbat în vârstă de 69 de ani și că incendiul se manifesta în una din camere cu pericol de propagare la întreaga locuință. Datorită intervenţiei rapide a echipajului s-a reuşit localizarea  incendiului şi lichidarea acestuia. În urma incendiului au ars elemente de mobilier și materiale textile.

(Jurnal)