37335 6 betivi.jpg_t

 

 Cam așa arătau probabil scandalagii noștri la finalul ”luptei”!

Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, din comuna Toporu, judeţul Giurgiu sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost implicaţi într-o altercaţie apărută pe fondul consumului de alcool şi unor neînţelegeri cu privire la dispariţia unui telefon mobil.

Duminică  24 mai ,ora 00.50, poliţiştii Postului de Poliţie Toporu din cadrul Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112,  de către C. A. M., un tânăr de 22 ani, din municipiul Bucureşti, despre faptul că în noaptea de 23/24 mai,  puțin trecut de miezul nopții (  ora 00.30 ), în timp ce se afla în locuinţa de vacanţă a lui V. M., un tânăr de 29 ani, din Bucureşti, situată în comuna Toporu, judeţul Giurgiu, au fost agresaţi atât în curtea imobilului cât şi în afara acestuia de mai mulţi bărbaţi din localitate.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că cei doi au fost agresaţi în  curtea locuinţei de vacanţă de M. M., de 54 ani şi P. M., de 42 ani, iar pe stradă, în faţa imobilului, de P. I., de 46 ani, P. A., de 21 ani şi M. I. R. de 27 ani, toţi din localitate, persoane cu care cele două victime participaseră la o petrecere.

Totodată poliţiştii au stabilit că în urma altercaţiei portierele autoturismului aparținând lui C. A. M. au fost avariate, având tabla înfundată.

Proprietarul casei de vacanţă (V.M.) a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri şi efectuarea de investigaţii medicale suplimentare, acesta urmând a se prezenta la Serviciul de Medicină Legală în vederea obţinerii certificatului medico-legal.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal  în care efectuează cercetări faţă de M. M. şi P. M. pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi  violare de domiciliu, iar faţă de P. I., P. A. şi M. I. R. pentru săvârşirea infracţiunilor  de lovirea sau alte violenţe şi distrugere. (Jurnal)