dscf2241

Marţi, 27 aprilie, forfotă mare în faţa noului sediu al organizaţiei municipale a

PD-L. Motivul a fost legat de inaugurarea acestui nou sediu, inaugurare ce a avut loc în prezenţa ministrului economiei, Adriean Videanu şi a vicepreşedintelui Senatului, Anca Boagiu.

Noul sediu PD-L Giurgiu  – invidiat de conducerea filialei judeţene

Amenajarea acestui nou sediu a fost salutată de toţi cei prezenţi la ceremonie, iar realizarea preşedintelui organizaţiei municipale PDL, senatorul Cezar Măgureanu, a atras chiar invidia colagilor de partid. Astfel, preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Giurgiu, deputatul de Dâmboviţa Bogdan Cantaragiu, a declarat că se simte jenat de sediul filialei de partid, după ce a văzut sediul organizaţiei municipale a PD-L Giurgiu pe care a reuşit să îl facă în doar două luni de zile senatorul Cezar Măgureanu. ”Îi mulţumesc lui Cezar Măgureanu pentru activitatea bună din judeţ şi din Parlament şi pentru faptul că în două luni de zile a reuşit să facă dintr-o locaţie insalubră un adevărat sediu de partid, astfel încât acum mi-e ruşine cu sediul pe care îl avem la organizaţia judeţeană, dar cred că în cea mai scurtă perioadă vom reuşi să avem şi un sediu de zonă şi şase sedii în cartierele din municipiul Giurgiu”, a declarat Bogdan Cantaragiu. El spune că organizaţia municipală avea nevoie de un nou început din ianuarie 2010, de când senatorul Cezar Măgureanu a fost numit, în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PD-L Giurgiu, preşedinte al organizaţiei municipale a PD-L Giurgiu şi acest lucru însemna chiar şi amenajarea unui sediu pe care organizaţia municipală nu l-a avut până acum. La rândul său, ”artizanul” noului sediu PD-L Giurgiu, senatorul Cezar Măgureanu, a declarat:

„Sunt emoţionat de prezenţa oficialităţilor la această inaugurare. Întoarcerea mea la Partidul Democrat s-a făcut la insistenţele domnului Videanu, ale domnului Blaga, şi mai ales ale doamnei Anca Boagiu, persoană alături de care lucrez foarte bine în Senatul României şi cu care am purtat şi port în continuare o mulţime de discuţii. Faptul că sediul organizaţiei judeţene nu este foarte modern, sper să nu fie nevoie să vină acolo un Cezar ca acest lucru să se întâmple.”

Senatorul PD-L – dorit la conducerea municipiului Giurgiu

Majoritatea discursurilor ce au urmat au avut un punct comun: susţinerea senatorului Cezar Măgureanu în lupta pe care o va da în doi ani pentru cucerirea Primăriei Giurgiu. „Acesta este primul pas pentru câştigarea alegerilor locale de peste doi ani – spunea preşedintele interimar al PD-L Giurgiu, Bogdan Cantaragiu. Îi mulţumesc lui Cezar Măgureanu pentru faptul că a acceptat să vină alături de noi, Partidul Democrat Liberal. Aveam nevoie de un suflu nou, iar acesta a venit odată cu alăturarea lui Cezar la echipa noastră. Acum avem toate premisele pentru un avânt mult mai mare pentru câştigarea Primăriei şi Consiliului Judeţean Giurgiu. Pentru aceasta, am propus crearea de organizaţii de cartier, pentru că avem nevoie să fim văzuţi”, a încheiat preşedintele organizaţiei judeţene a democrat-liberalilor. Anca Boagiu, vicepreşedinte al Senatului României şi fost ministru al transporturilor, a declarat: „Sunt foarte fericită de faptul că Cezar Măgureanu a acceptat să se alăture echipei noastre, şi sunt convinsă că vom cuceri municipiul, dar acest lucru va fi posibil doar dacă dumneavoastră, toţi cei prezenţi, veţi lucra ca o adevărată echipă”. Nici prim-vicepreşedintele partidului, Adriean Videanu, nu a ratat ocazia de a-şi exprima susţinerea candidaturii senatorului Cezar Măgureanu la Primăria municipiului Giurgiu: ”Partidul nostru a avut întotdeauna maturitatea să îşi reîmprospăteze structurile pentru a crea premisa performanţei politice în contactul cu cetăţenii. Am lăsat şansa celor care erau credibili în faţa oamenilor, chiar dacă nu făceau parte din rândurile noastre. Ne gândim acum la alegerile locale şi mulţumim colegilor că a acceptat să facem o echipă. Ne aflăm în faţa unui nou examen, alegerile locale de peste doi ani, şi sunt sigur că, alături de Cezar Măgureanu, PD-L Giurgiu va reuşi să găsească soluţia câştigătoare pentru Primăria Giurgiu ”, a declarat cu această ocazie Adriean Videanu. El a încheiat, precizând că că vrea să mai vină la Giurgiu pentru a-l instala în funcţia de primar al municipiului pe actualul senator de Giurgiu Cezar Măgureanu. ”Fac tot posibilul să câştig primăria, îmi doresc acest lucru, de aceea am şi ales această locaţie pentru sediu, să fiu cât mai aproape de Primărie. Sper ca, într-o formulă mult mai extinsă, peste doi ani, să ţin discursul în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Giurgiu”, a încheiat senatorul Cezar Măgureanu, preşedintele organizaţiei municipale a PD-L. Toţi cei prezenţi au fost de acord, în final, că Partidul Democrat Liberal trebuie să câştige la următoarele alegeri locale din 2012 atât primăria, cât şi consiliul judeţean din Giurgiu.

JGR