Celebrul ”Dorel” lucrează la STRABAG! El este, probabil, cel care trasează pistele de biciclete, la Giurgiu!

0
3705

Cu câteva zile în urmă scriam într-un articol apărut în cotidianul nostru on line, că Strabag-ul, firma ce execută lucrările proiectului de mobilitate urbană, la Giurgiu, a rămas ”Corigent” la trasarea liniilor de demarcație pe carosabil.

Din curtoazie față de executantul proiectului, reprezentanții administrației locale le-au luat apărarea, învinovățindu-i pe conducătorii auto că ar fi  omis atenționarea cu balizele ce protejau zonele în  care se trasau liniile, și că au trecut peste ele stricându-le pe cele proaspăt trasate…

Ce poți spune însă despre imaginea alăturată, în care  este limpede faptul că nu șoferii sunt de vină, ci acel ”Dorel” care mai avea nițel și trasa pista de bicicletă chiar pe mijlocul șoselei!

Dacă o să se continue în felul acesta n-o să ne mire dacă vom vedea cum liniile  pistelor de bicicletă, trasate de  Dorel , de la   Strabag,  vor sugera bicicliștilor să traverseze  interiorul vreunui  magazin chiar prin ușa din față sau să introducă în trafic  garajul vreunui giurgiuvean!?

Domnilor consilieri, chiar nu-i urechează nimeni pe distrugătorii ăștia? Ne întrebăm cum va arăta orașul, dacă îl veți lăsa pe Dorel de la Strabag să își facă de cap până la finalul proiectului…!?

Iată în imaginea de mai jos cum trebuie să arate o pistă de bicicletă, simplă, nesofisticată, care să îi ajute pe bicicliști să fie feriți de agresivitatea autovehiculelor din traficul rutier, zilnic.

 

***Mulțumim celui ce a surprins aceste imagini arătate mai sus, invitându-i totodată pe giurgiuveni să ne transmită oricând instantanee cu lucruri ciudate ce  ne schimonosesc imaginea urbanistică a Municipiului nostru.

(Cityzen)