Cel ce l-a ameninţat cu moartea pe deputatul Marin ANTON a fost prins de poliţie!

0
71

marin-anton-liviu-mafteiCu  două săptămâni în urmă, aşa cum publicaţia noastră vă informa, deputatul Marin Anton a fost victima unui act de vandalism din partea unor cetăţeni ce i-au aruncat cu acid de baterie pe autoturismul său “Mercedes”, ce era parcat, seara, în jurul orei 19.00, în apropierea unei benzinării din comuna Prundu. La scurt timp după acest incident deputatul a început să primească o serie de ameninţări cu moartea pe telefonul mobil. Puse  sub urmărire, convorbirile ulterioare ale deputatului i-au condus pe poliţişti la autorul ameninţărilor.

El este – după cum am aflat – un cetăţean din judeţul Iaşi, ce prin manifestările sale dovedeşte mai degrabă că suferă de o serie de probleme psihice decât faptul că l-ar fi nemulţumit ceva din prestaţia politicianului giurgiuvean.

Conform aceleiaşi surse, în  momentul de faţă  a început urmărirea penală împotriva agresorului, însă organele de cercetare penală îl vor ancheta pe autor în stare de libertate. Iată de ce deputatul Marin Anton se teme de ce ar putea fi în stare, în următoarea perioadă acest individ din dorinţa de a se răzbuna pentru faptul că a fost dat pe mâna poliţiei. Luând legătura cu reprezentantul cu presa din Poliţia Capitalei acesta ne-a promis că în funcţie de informaţiile pe care le va culege, urmează să ne comunice  stadiul anchetei, în acest caz şi totodată alte detalii privind identitatea autorului ameninţărilor făcute la adresa deputatului Marin ANTON.                                                     

Jurnal