Ce s-a mai întâmplat pe șoselele județului cu puțin înainte de Paște!

0
294

La data de 22 aprilie, ora 16:30, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Ghimpați au depistat pe D.N.6, la ieșire din Valea Plopilor, județul Giurgiu, un bărbat de 30 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

 Un Minor, prins la volan…

Tot vineri, 22 aprilie, câteva ore mai târziu (ora 19:15), polițiștii din cadrul Postului de Poliție Buturugeni au depistat în localitatea Pădureni, comuna Buturugeni, județul Giurgiu, un minor de 17 ani, din comuna Buturugeni, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, minorul urmând a fi sancționat chiar  înainte de a-și lua permisul …!

(Jurnal)