niculae-badalau

Deși venim la câteva zile după știrea bombă a demisiei liderului PSD Giurgiu, dorim să oferim publicului cititor care a fost cadrul în care Niculae Bădălău și-a înaintat demisia de lider. Astfel,  în cadrul ultimei conferințe de presă organizate la sediul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a făcut câteva precizări legate de motivele care l-au determinat să renunțe la această funcție:

Demisia mea nu este o problemă legată de vreo supărare pe Victor Ponta sau Liviu Dragnea, ci este un lucru afirmat de mine încă de la intrarea în sediul PSD înainte de ședința Comitetului Executiv. Vreau să fiu în continuare solidar în decizii și în ceea ce le-am cerut giurgiuvenilor și în ceea ce i-am rugat să facă atunci, lucru pentru care încă odată le mulțumesc și știți că, în județul Giurgiu, referendumul a fost un succes.

Există o solidaritate față de președintele executiv, Liviu Dragnea, a  mai spus  Bădălău, în ideea că în Comitetul Executiv Național, noi am hotărât și am votat ca acest referendum să se desfășoare, pentru că Băsescu este o greutate pentru țară, pentru că el a încălcat Constituția. Cu ocazia altei ședințe, s-a hotărât, la nivel central, ca Liviu Dragnea să conducă această campanie electorală, lucru care s-a și întâmplat, dar, din păcate, Curtea Constituțională, în mod incorect, a invalidat decizia populației și lucrurile știți unde au ajuns. Nu comentez partea juridică, ci comentez decizia politică. Și în decizia politică, consider că atât timp cât noi toți am hotărât ca Dragnea să fie cel care va conduce această campanie de referendum, nu sunt de acord ca partidul să îl și pedepsească, astfel recunoscând că acel referendum a fost o parodie sau alte lucruri… Consider că Dragnea nu trebuia să plece din funcția de președinte executiv. Cred că trebuie să fim solidari cu toți colegii noștri, care în aceste acțiuni politice, hotărâte de noi toți, au sarcina de a conduce o campanie electorală sau de a conduce partidul în diferite acțiuni, a  punctat  Bădălău.

Întrebat de jurnaliștii prezenți la conferință dacă are de gând să se răzgândească în privința demisiei și ce se va întâmpla cu organizația județeană pe care a condus-o timp de patru ani, Bădălău a replicat: Biroul Executiv Central va hotărî cine va fi președinte interimar. Eu rămân membru al PSD, sunt și secretar general adjunct la nivel național. Decizia este luată, și rămâne stabilă; Liviu Dragnea a fost un bun ministru, un bun lider de partid, a ajutat județul nostru așa cum niciun alt ministru nu a făcut-o. Pe de altă parte, nu discutăm despre o destructurare a partidului, a organizației. Avem o organizație care are baze solide, care este capabilă să continue munca începută de mine. Eu sunt în Giurgiu, nu plec din țară, voi sprijini în continuare partidul. Am decis să demisionez pentru a-mi ține cuvântul, pentru a putea să mă uit în ochii oamenilor și să le pot spune că nu i-am mințit cu nimic, nici când m-au ales, nici când am militat pentru referendum. Mesajul meu este, în continuare, același: cu toții trebuie să muncim, să ne preocupe administrarea și dezvoltarea localităților, a mai precizat senatorul Niculae Bădălău. (Teodora NICOLAU)

 

 

3 COMENTARII

  1. Daca ai fi avut onoare si ai dori sa te uiti in ochii oamenilor nu ai fi furat saci de cartofi ca ultimul boschetar, nu ai fi bagat baii statului in buzunarele tale si ale familiei, nu ai fi facut evaziune, trafic de influenta,nu ai minti, nu ai da functii la toate c…le care stau pe sub biroul tau. Tu nu ai onoare, prostii care cred in tine ori sunt asemeni tie ori depind ca niste rame de promisiuniloe tale.

  2. Nu este prietene proces-verbal, sunt informatiile dintr-o conferinta de presa.Daca vrei sa citesti lucruri care apartin acestei redactii sunt suficiente articole interesante. De unde ai tras tu concluzia unei stiri bombe, te priveste?
    Pentru compuneri de clasa pregatitoare, ode scrise de ignoranti cu pretentii de jurnalisti, puteti citi site-uri partidului iubit,unde sunt lingai infometati va pot satisface setea despre senzationalul penal Badalau.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.