Ce măsuri dorește să ia Primarul Municipiului Giurgiu pentru a răspunde nemulțumirilor cetățenilor față de activitatea Poliției locale (VIDEO)

1
512

Conform semnalelor primite la redacție, cetățenii sunt tot mai nemulțumiți de activitatea Poliției locale a Municipiului Giurgiu. Ba mai mult de atât ei reclamă faptul că instituția își încheie programul de lucru la ora 22.00, de la acea oră fiind nevoiți să apeleze la serviciile Poliției Naționale. Ce răspunde primarul Nicolae Barbu în legătură cu această situație.

De unde au plecat nemulțumirile giurgiuvenilor…?

Cum se vor rezolva pe viitor sesizările legate de staționarea unor autovehicule pe locurile din parcările de domiciliu, închiriate de locatari de la Primărie, una dintre principalele nemulțumiri ale cetățenilor .

Ce măsuri ferme dorește să ia primarul Barbu în următoarea perioadă , cu polițiștii locali, pentru a remedia relația acestora cu cetățenii.

1 COMENTARIU

  1. […] Conform semnalelor primite la redacție, cetățenii sunt tot mai nemulțumiți de activitatea Poliției locale a Municipiului Giurgiu. Ba mai mult de atât ei reclamă faptul că instituția își încheie programul de lucru la ora 22.00, de la acea oră fiind nevoiți să apeleze la serviciile Poliției Naționale. Ce răspunde primarul Nicolae Barbu în legătură cu această situație. De unde au plecat nemulțumirile giurgiuvenilor…? Cum se vor rezolva pe viitor sesizările legate de staționarea unor autovehicule pe locurile din parcările de domiciliu, închiriate de locatari de la Primărie, una dintre principalele nemulțumiri ale cetățenilor . Ce măsuri ferme dorește să ia primarul Barbu în următoarea perioadă , cu polițiștii locali, pentru a remedia relația acestora cu cetățenii. Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro Articol sursa: Ce măsuri dorește să ia Primarul Municipiului Giurgiu pentru a răspunde nemulțumirilor cetățe… […]