Poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Comana şi Postului de Poliţie Comana, au probat  activitatea infracţională a unui tânăr de 18 ani, din comuna Comana, judeţul Giurgiu, bănuit de poliţişti de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi case de vacanţă.

Cu ocazia unei percheziţii la domiciliul acestuia, poliţiştii au descoperit bunuri sustrase din locuinţa  în curs de amenajare a lui T. D. şi din garajul lui A.P., ambii, cetățeni ai comunei. Poliţiştii au ridicat de la domiciliul tânărului, în vederea continuării cercetărilor: un motoferăstrău, două truse de scule, o cutie cu piese şi accesorii pentru uşi metalice, o trusă de chei fixe, două anvelope moto, reducţii din bronz şi un polizor axial. Un întreg arsenal de scule, dând impresia aparentă că tânărul chiar dorea să-și deschidă un atelier, adică să muncească. Nici pomeneală! Hoțul nu dorea altceva  decât să le vândă, pentru bani.

Tânărul este cercetat acum de poliţişti, în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. (Jurnal)