Ce mai fură giurgiuveanul…

0
452

Trei persoane sunt cercetate de polițiștii giurgiuveni după ce au pătruns în curtea unui bărbat, de unde au sustras 2 butelii de aragaz.

În noaptea de 5/6 mai a.c., în jurul orei 01.30, în timp ce polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Roata de Jos se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza localității Vânătorii Mici, au observat că pe stradă se aflau trei persoane, două dintre acestea având asupra lor câte o butelie de aragaz.

În momentul în care acestea au observat organele de poliție, au aruncat buteliile într-un șanț, iar ele s-au ascuns lângă gardul unei curți.

În urma legitimării, cele trei persoane au fost identificate ca fiind 2 bărbați cu vârstele de 36 și 43 de ani și o femeie de 42 de ani, toți din comuna Vânătorii Mici, județul Giurgiu.

Cu privire la cele două butelii de aragaz pe care cei doi bărbați le aveau asupra lor, aceștia au declarat verbal că în intervalul orar 23.00-01.00 au consumat băuturi alcoolice la domiciliul bărbatului de 36 de ani, după care au mers la locuința unui vecin al acestuia, de unde au sustras două butelii de aragaz sigilate dintr-un rastel metalic neasigurat situat în curtea acestuia.

Astfel, cele două butelii de aragaz sigilate au fost predate proprietarului, cele trei persoane fiind cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, cele trei persoane au fost sancționate contravențional conform prevederilor Ordonanțelor Militare, cu amendă în cuantum de 60.000 de lei.

(Jurnal)