În ziua de 28 iulie, poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Gogoşari au fost sesizaţi de un bărbat de 48 ani, din municipiul Bucureşti, că  cineva  i-a pătruns în locuinţă ( reşedinţă de vacanţă), situată în comuna Gogoşari, satul Drăghiceanu,   de unde i-au furat mai multe bunuri.

Trei zile mai târziu, în data de  31 iulie,   poliţiştii i-au  identificat pe B. D. M., de 16 ani şi B. G. C., de 15 ani, ambii din comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, care in perioada 15.05 – 26.07.2014, au tot sărit  gardul împrejmuitor al casei bucureșteanului  şi  prin forţarea sistemului de închidere au pătruns în casa de vacanţă a lui B. M. M., de unde au furat  mai multe unelte de pescuit : lansete, o pompă electrică, o bicicletă, o pompă manuală de stropit şi două căldări de aramă! Iată pentru ce tinerii ți-au riscat libertatea. Pentru două căldări de aramă!

Bunurile în valoare de circa 250 lei au fost recuperate de poliţişti şi predate părţii vătămate, iar cei doi minori sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.  ( Marian TARU)