Acasă Actualitate Ce bunuri au descoperit polițiștii de frontieră giurgiuveni în bagajele unui cetățean turc de 64 de ani

Ce bunuri au descoperit polițiștii de frontieră giurgiuveni în bagajele unui cetățean turc de 64 de ani

0
Ce bunuri au descoperit polițiștii de frontieră giurgiuveni în bagajele unui cetățean turc de 64 de ani

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui autocar, mai multe articole vestimentare și de parfumerie, toate purtând însemnele unor firme consacrate şi care prezentau suspiciuni de contrafacere.

În data de 18.10.2022, în jurul orei 11:00, polițiștii de frontieră giurgiuveni, au oprit pentru control, un autocar, aparținând unei firme  de transport internațional de persoane.

Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit, în compartimentul marfă al mijlocului de transport, printre bagaje, 55 articole vestimentare și 502 de parfumuri, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că bunurile descoperite aparțin unui cetățean turc, în vârstă de 64 de ani.

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate.

Bunurile, în valoare estimată de 161.600 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet”, precizează Compartimentul Purtătorului de cuvânt al I.T.P.F. Giurgiu.

(Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
4.6 ° C
4.6 °
4.6 °
87 %
3kmh
11 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
18 °