Ce avea un vâlcean într-o utilitară Ford. Tot mai mulți contrabandiști comercializează astăzi, așa ceva…

0
306

2576-thickbox_defaultÎn seara zilei de 26 februarie, în jurul orei 23.30, polițiștii Postului de Poliție Mihai Bravu au depistat și oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni specifice, o autoutilitară marca Ford, ce se deplasa pe strada Gării din localitatea Mihai Bravu, județul Giurgiu, condusă de C. N., de 25 ani, din comuna Vaideeni, județul Vâlcea.

Cu ocazia controlului mijlocului de transport, în interiorul compartimentului marfă al autoutilitarei, în două cutii de carton, au fost găsite 16.000 de țigarete, confecționate manual, ambalate câte 20 bucăți fiecare și care nu aveau aplicate timbre specifice mărfurilor accizabile.

Persoana și mijlocul de transport au fost conduse la sediul Postului de Poliție Mihai Bravu pentru continuarea cercetărilor, ulterior polițiști Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Giurgiu întocmind un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de evaziune fiscală.

Atât țigaretele cât și autoutilitara folosită la transportul acestora au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând ca tânărul din Vaideeni să ajungă… Vai de el!

(Jurnal)