Ce au oferit polițiștii, cetățenilor giurgiuveni veniți la Parada de 1 Decembrie , cât și celor aflați în trafic

0
328

Vineri, 1 decembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a participat, ca în fiecare an, la activitățile organizate de autoritățile județene și locale în municipiul Giurgiu, dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Polițiștii, alături de reprezentanții celorlalte structuri aparținând Ministerului Afacerilor Interne au participat la ceremoniile militare, religioase și depunerile de coroane de flori la Monumentul Eroilor din incinta Bisericii Eroilor din municipiul Giurgiu.

I.P.J Giurgiu a participat la defilarea organizată în Piața Tricolorului cu un pluton format din 21 de agenți de poliție, conduși de un ofițer și 17 autospeciale, alături de alte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne,.

Polițiștii au prezentat în cadrul dispozitivului de defilare un autoturism Audi, 4 autospeciale marca Dacia Duster destinate structurilor operative, 2 autospeciale marca Volkswagen Polo și 2 marca Dacia Logan MCV, dotate cu aparatură de măsurare a vitezei, care se află în dotarea poliției rutiere, 4 autovehicule marca Dacia Logan, care se află în dotarea poliției de ordine publică din mediul urban și rural, 2 autospeciale ale Serviciului de Acțiuni Speciale și 2 laboratoare mobile de criminalistică dotate cu aparatură pentru investigarea tehnico-ştiinţifică a locului faptei.

Pentru întărirea imaginii de unitate și vizibilitate pozitivă în comunitate, polițiștii, cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor, au oferit sute de stegulețe și baloane tricolore, cetățenilor care au participat la paradă, dar și participanților la trafic, în filtre rutiere.

(Jurnal)