IMG_7436-560x288După cum vă informam, joi 10 martie, la Giurgiu, au fost prezenți liderii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, pentru a primi în partid doi politicieni cu notorietate, pe Vasile Mustățea  (președinte al CJ Giurgiu) și Alexandru Vladu (fost viceprimar al Municipiului). Așa cum  v-am promis în ediția anterioară on line, vă redăm câte un fragment din alocuțiunile celor doi noi membri ALDE , imediat ce au fost oficial primiți în Partid. 

 Alexandru Vladu :  Am ales să intru în acest partid, în primul rând pentru că sunt un fan al președintelui Tăriceanu, dar și al premierului Tăriceanu, pentru că perioada în care acesta a fost premier a una foarte bună pentru România. Am vrut, de asmenea, să intru în ALDE după  ”execuția” în direct, de săptămâna trecută, nu a PSD, ci a unui om care a văzut că trece glonțul pe la urechile lui. Sunt sigur că mă voi întoarce în Primărie, după cum am mai spus, de data aceasta în calitate de primar, iar ținta pe care mi-am ales-o ca viitor primar este următoarea și vreau să rețineți acest lucru – voi veni cu programul meu de dezvoltare a orașului, iar unitatea de măsură în viitoarea legislatură în care Vladu va fi primar va fi km de stradă asfaltat.

 Vasile MustățeaMotivul care m-a determnat, în primul rând, să mă înscriu astăzi în ALDE, este acea ședință total nestatutară în urma căreia am fost exclus din Biroul Politic Județean, în timp ce la București nimeni nu voia să mă scoată din partid. Am depus un memoriu prin care am solicitat ca o comisie de la Centru să vină să vadă care este situația la Giurgiu, dar situația s-a tergiversat…și am hotărât până la urmă să plec acolo unde sunt dorit. Pentru mine, domnul Tăricanu rămâne garanția că Giurgiu va mai fi ”privit” și pe viitor. Sunt hotărât să intru în acest partid și să-mi continui activitatea. Am siguranța sprijinului de la București și, astfel, certitudinea că împreună vom înregistra un rezultat care să ne claseze cel puțin pe podium.

(Teodora Nicolau)

 

5 COMENTARII

  1. Ca simplu votant am crezut ca fiecare politician este manat in lupta politica si-si alege PARTIDUL in functie de ideologia partidului, nu sare din barca in barca daca nu-i convine ceva! Ce faceti cu cei ce v-au votat si au crezut in voi? Nu va intereseaza! Voi sa o duceti bine de acum incolo. ESTE CANTECUL LEBEDEI!
    „Va iert pentru ca sunt crestin, dar sa va votez la nesfarsit as fi cretin!”

  2. Corect d-le Iulian ! Nu sunt interesati decat sa racoleze ‘baieti destepti” cu care sa poata imparti functii dupa bunul moft al fiecaruia si sa-si umple buzunarele prin firmele pe care apoi le racordeaza la banul nostru. Uitati cu cata disperare si nesimtire trec de la un partid la altul doar sa mai prinda un mandat. Astia chiar ne cred prosti si in final daca-i vom vota pe acesti traseisti , ne meritam soarta . Lor si tuturor celor care-i sustin ar trebui sa le fie rusine sa mearga pe strada, sa ne priveasca sau sa ne mai vorbeasca.

  3. Un autentic lider liberal care este in crestere in sondaje si de care le este frica la multe partide. Dragnea a pus pe tava partidul ca sa se salveze de dosarul penal si cit de curind o sa scindeze partidul in doua , trei grupari si in felul acesta si-a incheiat misiunea care i-a fost incredintata cu multi ani in urma de tatucul lui. Tot el i-a mancat capul si lui Ponta. L-ati mai vazut cumva pe la tv sa ia atitudine ca un adevarat lider de opozitie??? Tace ca ii este frica.