11428505_1656069514626683_5583410203027623_n-520x245

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România cu privire la faptul că lucrările de reabilitare la podul Giurgiu – Ruse vor continua și în perioada următoare. Ca urmare a acestui fapt circulaţia pe pod se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, iar dirijarea circulaţiei se realizează atât semaforizat, cât şi de către piloţii de dirijare ai traficului.

Având în vedere că a început sezonul estival, iar în perioada următoare se prefigurează o creştere a traficului de pasageri prin acest punct de frontieră, pentru evitarea aglomerărilor, recomandăm participanţilor la trafic să folosească şi celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Bulgaria:

T.F. Vama Veche – jud. Constanţa; T.F. Negru Vodă – jud. Constanţa; T.F. Calafat – jud. Dolj și T.F. Bechet – jud. Dolj.

Menţionăm că la nivelul I.T.P.F. Giurgiu s-au dispus măsurile necesare pentru derularea formalităţilor de frontieră cu operativitate şi s-a luat legătura cu autorităţile de frontieră din R. Bulgară, în vederea stabilirii măsurilor care se impun în astfel de situaţii. (Jurnal)