Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Giurgiu au depistat un autoturism marca BMW care figura ca fiind furat din Ungaria.

În ziua de 30 aprilie, ora 15.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Marwan D., în vârstă de 55 ani, care conducea un autoturism marca BMW X5.

În urma controlului documentelor autovehiculului lucrătorii noştri au constatat că acesta are certificatul şi numerele de înmatriculare false şi figurează ca fiind furat din Ungaria din data de 14 decembrie 2007! Persoana în cauză a declarat că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean român dintr-un târg de maşini şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta era furat.  Poliţiştii de frontieră au întocmit şoferului acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire la furt, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare, iar autoturismul în valoare de 7.500 euro a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F. Giurgiu

(Jurnal Press)