Câte persoane pot participa, de acum, la nuntă sau la botez…?

0
1007

Conform noilor reguli impuse de Guvernul Orban, un cuplu de tineri care dorește să se căsătorească ar fi nevoit să cheme maximum 20 de oameni dacă închiriază o sală de nunți, deși este greu de crezut că există săli atât de mici, știut fiind că majoritatea patronilor de restaurant au investit ca sălile lor să fie cât mai încăpătoare.

Oamenii vor fi nevoiți să respecte însă măsurile de siguranță, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Pe lângă miri, dacă adunăm 2-4 nași, 4 părinți, 2-4 frați, o echipă de fotografi și evident DJ-ul, deja nunta e GATA!

În aceste condiții, cum spun administratorii restaurantelor, sălile de nunți vor șoma în continuare și vor aștepta, cel mai probabil, vara anului viitor pentru a relua nunțile adevărate, cu 100-500 de participanți.

Chiar și petrecerile private sau botezurile par a fi blocate de acest număr mic de posibili participanți, stabilit prin lege de guvernanți.

Majoritatea sălilor de evenimente, pentru a supraviețui, au nevoie de un număr mult mai mare de participanți. Evenimentele cu 20 de persoane, pe termen lung, ar pune lacătul pe multe astfel de afaceri, cu siguranță.

În aceste condiții, oamenii vor putea organiza nunți, botezuri sau petreceri private în spații închise, dar cu respectarea numărului maxim de participanți. Numărul va fi limitat la 20 de persoane în interior și 50 în exterior.

(Jurnal)