Dă-i cu vocea pân’ la ziuă…!

Mandinga va concerta alaturi de trupe cu notorietate, cum ar fi Pussy Cat Dolls si va incasa doar pentru noaptea dintre ani 50.000 de euro.De Revelion ei au patru concerte și se știe că de Revelion onorariile sunt mai mari decât în timpul anului.

Printre artiștii bine platiti se numără și Smiley, care pornește de la 3.500 de euro pentru un bal și poate ajunge până la 8.000, daca vorbim de un eveniment de amploare. Artistul va câştiga în noaptea dintre ani 32.000 de euro!

Alex Velea primește și el aproape 2.500 de euro pentru un spectacol, Ștefan Stan 3.500 de euro, iar CRBL peste 2.000 de euro.

Andreea Bănică va străbate jumătate de ţară, având programate cinci cântări de la care va aduna într-o singură noapte 20.000 de euro!

Anda Adam şi Mihai Trăistariu vor face câte 15.000 de euro, iar Elena Gheorghe va câştiga 10.000 de euro.

Anna Lesko, fierbinte şi cu 20.000 de euro mai bogată, se poate spune, după încasările pe care le-a avut vedeta de Revelion, anul trecut. Două unduiri din coapse, două vorbe mieroase la ureche, o frumuseţe de ţarină, iată pe ce mizează basarabeanca şi câştigă de fiecare dată.

Inna a ratat 70.000 de euro pentru un concert pe care trebuia să-l susţină în Monte-Carlo, acesta fiind anulat după retragerea sponsorului principal.
Nico nu s-a aruncat foarte tare anul acesta. Pentru că a vrut să scape repede ca să se bucure de sărbătoare alături de familie şi prieteni, artista a semnat doar 5 contracte. Chiar şi aşa, contul îi este mai greu astăzi cu 15.000 de euro. La fel ca anul trecut, dacă este să facem o comparaţie simplă.

Lavinia, devine prolifică după scandalul cu Bănică Jr. Fosta brunetă a trupei Spicey a fost cap de afiş anul acesta în scandalul cu Ştefan Bănică Jr. Despre cei doi s-a scris mult timp că ar avea o relaţia amoroasă, însă acest lucru nu a putut fi probat niciodată. Şi, cum tot răul e spre bine, iată că pentru artistă şi publicitatea negativă este bună. Atât de bună încât a reuşit ca în noaptea de Revelion să plece acasă anul trecut cu 14.000 de euro, bani pe care i-a câştigat în cele cinci concerte pe care le-a susţinut pe Valea Prahovei.

Daniela Gyorfi, face bani peste hotare. Chiar dacă i-a fost foarte greu să se despartă de micuţa ei Maria, Daniela Gyorfi a acceptat câteva oferte de cântări care au venit din Italia. Bunăoară, în noaptea de Revelion, anul trecut ,  artista a putut fi ascultată live de românii dinItalia, iar contul artistei a simţit şi el deplasarea, pentru că a devenit mai gras cu 10.000 de euro.

Ca în fiecare an, mare parte a artiştilor din România au dat lovitura, reuşind să-şi rotunjească binişor conturile. Zecile de mii de euro au curs și vor curge, iar organizatorii şi-au freacat mâinile şi speră ca şi anul viitor să fie la fel de bine. Am vorbit până acum despre cei care au decis să muncească în noaptea dintre ani. Există, însă, şi exemple de vedete care şi-au permis să stea acasă,  este vorba de Ştefan Bănică Jr. Conform cifrelor de mai sus începe să se potrivească sintagma cu prost să fii talent să ai…Păi, dă-i cu vocea pân’la ziuăăăă!
( T. Florian)