casa-tineretuluiFoto: O clădire care zăcea neterminată ar putea fi inclusă între  reperele edilitare ale orașului grație unei decizii ce era așteptată de vreo 25 de ani… 

Nicolae Barbu  declara în conferința de presă de la Primăria Giurgiu , de miercuri 21 octombrie, că  la  Consiliul Județean Giurgiu se lucrează la un proiect de hotărâre prin care Casa Tineretului, va fi  transferat Primăriei Municipiului .  Și astfel un alt proiect  important va prinde viață, bazându-se pe fonduri europene.

 Era vorba despre câte știam eu –  declara primarul Barbu – de pe vremea campaniei electorale din 2012 de circa 5 milioane de euro dar acum se pare că ne va costa 8-9 milioane. Sunt sigur că actualul președinte al PNL Giurgiu va susține această idee, mai ales că eu nu refuz nimic din ceea ce primesc gratis, nici când acest lucru vine de la prieteni sau dușmanii politici! Practic, cum spune o vorbă din popor ”pup și bag în traistă!”.

În această dimineață,  preciza edilul , am discutat cu președintele Consiliului Județean Giurgiu, Vasile Mustățea, și intrarea în reabilitare a internatului școlar de la Colegiul Național ”Ion Maiorescu”, care în final va funcționa cu utilități ultramoderne. La două camere va fi un hol comun și un grup social modern, iar în camere vor fi doar câte patru copii, în loc de șase. Noul internat va fi funcțional pentru copiii de la țară și îl vom face împreună cu Consiliul Județean. De ce? Pentru că astfel de investiții se adresează județului iar municipiul Giurgiu face parte din județul Giurgiu! Precizez acest lucru doar așa ca să închid gura cârcotașilor, chiar dacă vrem noi sau nu! Îi anunț pe răuvoitori că la rectificarea națională a bugetului județul Giurgiu va primi de la Guvernul Victor Ponta circa 250 miliarde de lei vechi, dintre care 27% îi revin direct Consiliului Județean!

(C.Heliade)

 

 

 

 

2 COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.