Mai multe tronsoane de drum din judeţul Giurgiu sunt închise circulaţiei, miercuri seară, din cauza inundaţiilor, însă nu există localităţi izolate întrucât în zonele afectate există rute ocolitoare, cel mai recent bilanţ arătând că în judeţ peste 3.500 de hectare de teren sunt acoperite de ape.

Potrivit datelor furnizate, miercuri seară, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, mai multe tronsoane de drum judeţean şi comunal sunt complet închise, din cauză că au fost inundate.

Astfel, circulaţia este întreruptă pe drumul judeţean 412 C în zona ”Podul Pescari”, autorităţile recomandând ca rută ocolitoare DJ 601 Crevedia Mare – Goleasca. De asemenea, sunt închise circulaţiei drumul comunal 191 Vadu Lat – Angheleşti, în zonă circulându-se prin Clejani – Angheleşti, precum şi drumul comunal 105 Iepureşti – Chirculeşti, fiind recomandată ruta ocolitoare prin Băneşti.

Alte cinci tronsoane de drum, între care un drum judeţean şi patru drumuri comunale, din judeţul Giurgiu au fost inundate miercuri, însă traficul pe acestea nu a fost închis. (Jurnal)