manuale

 

Cu câteva zile înainte de începerea noului an școlar, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (I.Ș.J.) Giurgiu ne-au informat că la nivelul județului nostru elevii vor primi manualele după care vor studia în anul școlar 2015-2016,  conform graficului stabilit de Ministerul Învățământului .

       Manualele școlare vor fi gratuite pentru toți elevii.  Elevii  clasei  I-a  urmează să  primească manuale noi, în timp ce restul elevilor le va primi procentual noi, în funcție de anul de retipărire al manualului.

(Teodora Nicolau)

 

1 COMENTARIU

  1. Dar mai există și varianta ca elevii să cumpere unii de la alții manualele.Din cele 13 manuale de care are nevoie fiica mea pentru clasa a XI- a de la un Liceu Economic,zice că „a dat lovitura” că a cumpărat de la o colegă trecută în a XII-a un număr de 8 manuale cu 150 de lei.Fiindcă bucuria răsfoirii manualelor școlare a rămas aceeași ,am avut surpriza să constat că manuale sunt ca și noi,mai ales cel de Matematică,de parcă nici n-ar fi fost deschis.Dar fosta proprietară,viitoare studentă la ASE din câte ne -a spus,este o fată pe cât de frumoasă,pe atât de meticuloasă,în manuale nu făcuse însemnări decât cu creionul pe care le ștersese cu grijă.Cine spunea că liceenii nu știu decât să fumeze și să folosească expresii …pitorești?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.