Care a fost motivul bătăii din fața Parlamentului în care unul dintre cei doi protagoniști ai agresiunii este giurgiuvean

0
419

Ancheta asupra bătăii din fața Parlamentului, soldată cu decesul unui bărbat, a scos la iveală noi amănunte halucinante.

Totul a pornit de la o ceartă între doi interlopi, unul din București și altul din Giurgiu, motivul discordiei fiind o individă de care profitaseră cei doi. În consecință, bărbații aveau de împărțit o sumă de bani pentru că amândoi exploataseră sexual aceeași femeie. Pentru a regla disputa dintre ei cei doi și-au dat întâlnire în Piața Constituției din București. Numai că individul din Capitală avea de partea sa cel puțin 30 de bărbați care să-i sară în ajutor, în timp ce acela din Giurgiu era singur, nu avea pe nimeni. 

Înainte să plece în București pentru a se întâlni și lupta cu rivalul său, giurgiuveanul a apelat la muncitorii care lucraseră pentru el în trecut și cărora le datora sume de bani. Așa că a adunat 12 bărbați dintr-o cârciumă din Giurgiu, le-a dat câte 100 de euro și i-a adus la Capitală. Ei sperau ca lucrurile să se încheie în urma unei discuții amiabile, neștiind că ele vor degenera. Când s-au trezit față în față, cei prezenți s-au luat la bătaie, o luptă crâncenă care nu a durat însă mai mult de un minut.

A fost de ajuns însă ca un bărbat în vârstă de 30 de ani, beat criță, să moară, după ce 5 bărbați s-au năspustit asupra lui cu bâte și cuțite.

Dintre cei care au fost prezenți la încăierare, cinci sunt acum arestați pentru că l-au lovit pe bărbatul de 30 de ani până ce acesta a decedat.

Un al șaselea se află și el în spatele gratiilor pentru că l-a rănit pe celălalt bărbat care a fost implicat în această bătaie.

(Jurnal)