Care a fost deznodământul în cazul bărbatului ce amenința marți seară că se va sinucide, sărind de pe acoperișul unui bloc din cartierul ISTRU!

0
201

politist-retinutAșa cum scriam în cursul serii de marți 26 ianuarie,  la ora  15.51, I.S.U. ,,Vlaşca,,-Giurgiu, a fost solicitat  să intervină în localitatea Giurgiu. Ajunși la locul solicitării , în cartierul Istru, aici s-a constatat că un bărbat urcat din câte am aflat ulterior, încă de la ora 15.20 pe un bloc cu 4 etaje din zonă,  ameninţa că se aruncă de pe  clădirea dezafectată.

 La locul solicitării s-au  deplasat o serie de forțe de ordine, echipe de intervenții, reprezentanți ai Poliției locale.  Timp de 5 ore bărbatul a amenințat că se aruncă în gol de pe clădire, refuzând orice cale de negociere. 

Marius Micică, bărbatul urcat pe clădire este din Uzunu, comuna Călugăreni. El  a ales această formă de protest pentru a denunța faptul că dosarul penal ce i-a fost instrumentat cu un an și jumătate în urmă nu a fost nici la această dată  rezolvat.   Dosarul penal l-a ”căpătat ”după ce  a  fost prins circulând cu o mașină cu numere false. De atunci , așa cum spuneau cei ce i-au ascultat acestuia povestea, Marius a căutat să se dezvinovățească în fel și chip încercând să scape de  infracțiunea de care se făcea vinovat.

El  a coborât de pe clădire abia la ora 20,25,  după cinci ore de negocieri ale poliției de a-l convinge să coboare.  Acest lucru a fost posibil după ce un cumnat al individului, venit în mod special de la București, după o discuție avută cu acesta , a reușit să-l convingă să coboare, în cele din urmă, fără ca acesta să recurgă la varianta extremă…Bărbatul  a fost preluat imediat de către șeful de post din comuna Călugăreni, de care aparține,  urmând să suporte aacum sancțiunea, conform Legii.

(Jurnal)