Candidatura Laviniei Crișu la funcția de președinte al Consiliului județean ”este o propunere a primarilor din PSD Giurgiu”! Pentru ce va candida Niculae Bădălău în acest nou context…

0
186

Nina-Carmen-Crisu

badalau_niculae1

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Nina Lavinia Crișu a prins se pare gustul politicii de când se lasă ”mânuită” de mentorul său, Niculae Bădălău.  

La ultima ședință a PSD Giurgiu de la sfârșitul săptămânii, Constantin Cărăpănceanu, primarul comunei Ghimpați, a dorit să facă mai multe precizări în legătură cu știrea conform căreia Nina Lavinia  Crișu ar candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu , la alegerile din  iunie. El declara  jurnaliștilor prezenți că fostul prefect al județului nu este încă membru PSD și că de fapt propunerea candidaturii acesteia la funcția de președinte al CJ Giurgiu a venit din partea primarilor social democrați din teritoriu. 

În cazul în care Nina Crișu se va decide pentru candidatura ei, se pune legitima întrebare ce se va întâmpla însă cu pretențiile lui Niculae Bădălău, cel ce până mai ieri era cotat ca viitor candidat al PSD Giurgiu la funcția de președinte al CJ. Este adevărat că liderul social democrat nu și-a manifestat vehement până în prezent dorința pentru ocuparea  acestei funcții.  În noul context al promovării ex-prefectei Lavinia Nia Crișu pe acest post în alegerile din vară,  devine vizibilă dorința liderului social democrat  de a candida pentru un nou mandat la parlamentare, în felul acesta fiind mai aproape de mentorul său, Liviu Dragnea, președintele Partidului, influența sa politică fiind în acest fel cu mult mai mare.

(Jurnal)