2

 

Acest ”Meșter Manole” al Municipiului , Florian Nicolae,  de când s-a ”transferat” la PNL Giurgiu, devenindu-i contracandidat lui Nicolae Barbu , adică fostului său coleg de la PSD, cu care cutreiera străduțele acestui oraș în Campania electorală de acum 4 ani, vede, la tot pasul,  numai gropi, scaieți și nenorociri. Orașul pe care-l descria  înfloritor pe când era la PSD,  este acum zugrăvit numai în nuanțe de gri, deși orașul a fost , hai să nu fim cârcotași,  despuțit serios în ultima perioadă.

Florian Nicolae promite că dacă va ajunge primar  subvențiile pentru transportul în comun se vor extinde și pentru alte categorii sociale în afara pensionarilor și persoanelor cu dizabilități, văduve de război etc.  El vrea ca de acest privilegiu să se bucure  atât  elevii cât și persoanele defavorizate. Foarte bine , dar printr-o  deducție logică, cumulând toate categoriile enumerate, ce se adaugă celor de până acum ,  rezultă foarte clar că Municipalitatea îi va  subvenționa aproape în integralitate, pe toți călătorii acestui oraș. 

 Binefăcătorul a omis să specifice însă și sursele de finanțare pe care le va avea în vedere la susținerea unei astfel de propuneri.  Cert este că în Giurgiu, conform proiectelor deputatului Florian Nicolae, cei care au serviciu le va fi aproape imposibil să mai aibă acces și la  transportul în comun, întrucât normalitatea  nu mai este o stare care să îți creeze  drepturi,  ci doar obligații.

(Kârko Tașu)

3 COMENTARII

  1. Si acum este foarte greu sa circuli cu transportul in comun in Giurgiu, este plin de pensionari care considera autobuzul a doua lor casa, este dreptul lor, nu, sa se plimbe cu autobuzul gratis. Au impresia ca daca nu dau cateva ture pe zi prin tot orasul pierd bani. Asa ca tu, cel care platesti bilet, atat pe al tau cat si pe al pensionarului, stai in picioare, asta daca mai ai loc in microbuz, si pensionarul o belfereste pe scaun.

  2. Acum 2 săptămâni, incercam in zadar sa comentez pe site-ul ziarului personal al acelui candidat, sfatuindu-l sa facă acte de caritate din banii personali si nu din cei ai contribuabililor.Rezultatul ? Bravii lui jurnalisti, au moderat comentariul, pana l-au blocat de tot.
    Dar nu au pierdut tot – doar un vot….