Joi 31 iulie, la sediul Partidului Mişcarea Populară (PMP), a avut loc o conferinţă de presă susţinută de liderul partidului la nivel judeţean Marin Anton. Scopul conferinţei, cum era de aşteptat de altfel, a fost acela de  prezentare a candidatului  PMP pentru alegerile prezidenţiale, Cristian Diaconescu.

Cu această ocazie am aflat că  cel lansat  la prezidențiale va efectua o vizită în municipiul Giurgiu, sâmbătă 02 august.  Vizita va începe la ora 10:30, pe străzile municipiului  unde oaspetele va face o baie de mulțime, urmând a sta de vorbă  cu cetăţenii municipiului Giurgiu, după care  va face un scurt popas în piaţa centrală iar  la ora 11:30 se va întâlni cu membrii şi simpatizanţii acestui  partid la Ateneul Bălănescu. În jurul orelor 13:30 Cristian Diaconescu, împreună cu întregul staff al PMP Giurgiu , își va încheia vizita în municipiu printr-o  întâlnire cu presa giurgiuveană…

În finalul conferinței de joi, președintele PMP Giurgiu, Marin Anton,  a mai dorit să precizeze:  Referitor la  principalul contracandidat,  Victor Ponta, departe de a avea intenţia să fac comentarii răutăcioase, dar există o vorbă veche din popor care după câte îmi aduc aminte sună cam aşa “ ţara arde şi baba se piaptănă “ ori în condiţiile în care în judeţul Dolj inundaţiile produceau catastrofe naturale despre care ministrul de interne nu ştia mare lucru declarând pe un post de televiziune – că urmare a inundaţiilor există aproximativ doi morţi, în aceste momente extrem de dificile cu care se confruntau locuitorii judeţului Dolj, la Craiova se lansa candidatura la funcţia de preşedinte a domnului Ponta. La acest congres pentru că nu ştiu cum altfel aş putea să-l numesc, au participat şi toţi primarii din judeţ care în mod normal ar fi trebuit să se găsească în zonele calamitate, să intervină şi să încerce pe cât posibil să evite dezastrele. Nu credeţi că ar fi fost normal ca acest congres să fi fost amânat până după ce trecea urgia care s-a abătut asupra ţarii ? Cred că este mai mult decât suficient ca oamenii să înţeleagă că între declaraţii belicoase şi grija faţă de cetăţenii României la care face referire Ponta , realitatea este cu totul alta în sensul că propria imagine este principala preocupare a actualului premier ce se doreşte viitorul preşedinte al României … Sperăm ca procentul pe care-l vom obţine la nivelul judeţului Giurgiu să fie mai mare decât cel obţinut la euro parlamentare. Cred că acest lucru va fi posibil datorită primarilor din judeţ care s-au convins între timp că de la alegerile euro parlamentare şi până în prezent, dintre toate promisiunile care li s-au făcut de către PSD nu s-a realizat nimic. Acum PSD – ul încearcă în continuare acelaşi tertip ieftin, spunându-le de această dată că promisiunile făcute vor fi onorate după alegerile prezidenţiale. Mă bazez pe inteligenţa  primarilor că de această dată nu se vor mai lăsa amăgiţi de promisiunile electorale care nu vor fi onorate niciodată şi vor susţine dreapta pentru că dumnealor au susţinut stânga numai conjunctural. Acesta este principalul motiv care mă determină să afirm că vom obţine un scor bun la alegerile din 17 noiembrie. Faptul că suntem un partid realmente tânăr nu ne-a permis să dispunem de timpul fizic necesar pentru a putea înfiinţa filiale ale partidului la nivelul întregului judeţ. Închei spunându-vă că în mod cert  viitorul preşedinte al României va fi un reprezentant al dreptei, iar PMP – ul crede şi doreşte ca acesta să fie domnul Cristian Diaconescu. ( I.C.MANDU)

 

 

 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.