Joi, 28 ianuarie,  am primit din partea unui conducător auto giurgiuvean, un telefon și câteva fotografii care înfățișează autoturismul unui mitocan al parcărilor. Omul era extrem de precipitat și totodată contrariat de comportamentul acesteia, căci mitocanul era de data aceasta o…femeie!

După ce Dacia din imagine fusese  parcată  pe trotuar, blocând   total traficul trecătorilor, aceștia fiind obligați să meargă pe carosabil, mitocanul  sfida cu bună știință  și faptul că străduța ”Vasile Alecsandri” (stradă  cu sens unic!), nu se pretează în niciun caz la parcarea autoturismelor.

Ba mai mult, distribuitorul imaginilor ne mai spunea că în timp ce a trecut cu greu pe lângă portiera din stânga a Daciei care se sprijinea cu roțile de pe această parte pe carosabil ( după cum se poate vedea în imagini), oglinzile celor două autoturisme ar fi avut un mic contact, motiv pentru care mitocanul a luat foc,  dându-se în spectacol.

Întors pentru a vedea ce s-a întâmplat, omul a constatat că  femeia făcea caz pentru o fisură cât o gămălie, prezentă pe partea de deasupra  oglinzii, parte fixă, din plastic și nicidecum în lateral, acolo unde cele două oglinzi avuseseră contact.

30

Iată de ce omul  era contrariat de faptul că  deși se afla în culpă mitocanul- femeie mai încerca să scoată și niște bani de la el.

În cele din urmă, așa cum ne-a relatat, conducătorul auto și-a văzut de drumul său, nu înainte de a se închina creștinește în fața pretențiilor penibile ale celei care tocmai își pusese poalele în cap în fața trecătorilor, făcând, fără nicio justificare, o demonstrație de mahalagism! Așa că atenție la mitocanii – femei, că sunt cu muuuult mai periculoase și mai vocale!

(City ZEN)