Mai multe persoane, cadre didactice care doreau să își depună dosarele pentru a fi încadrate la plata cu ora, ne-au semnalat faptul că, de la biroul „Resurse Umane” din cadrul Inspectoratului Școlar al Județului Giurgiu, ar fi fost îndrumate să vină cu documentele în perioada 28 – 30 august. Ori, aceste zile coincid cu sfârșitul de săptămână, mai exact 29 și 30 august cădeau fix sâmbăta și duminica. Puțin probabil să creadă cineva că în cele două zile s-ar lucra în ISJ Giurgiu.

Pentru lămuriri cu privire la acest aspect, ne-am adresat reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, care au precizat:

„Conform calendarului, zilele în care se depun dosarele cadrelor didactice de la plata cu ora, sunt 28, respectiv 31 august, în speță vineri și luni. Probabil că informația nu a fost transmisă așa cum trebuie de către cei care ar fi trebuit să o facă, și de aceea s-a ajuns la acest inconvenient. Dar, repetăm pentru o mai clară înțelegere: sunt, conform calendarului, două zile atribuite acestei proceduri, și anume vineri, 28 și luni, 31 august”, au încheiat reprezentanții ISJ Giurgiu.

(Jurnal)