DSCN4059Co-preşedintele la nivel naţional al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu s-a întâlnit marţi, 17 mai 2016, cu reprezentanţii organizaţiei Giurgiu ALDE, în fruntea cărora s-a aflat candidatul acestei formaţiuni politice, la Primaria municipiului Giurgiu, Alexandru Vladu. Întâlnirea a avut loc la sediul ALDE, acolo unde cel de-al doilea om în stat, preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu a susţinut o conferinţă de presă.

În cadrul conferinţei, domnia sa a vorbit despre modul în care se poate face campanie electorala anul acesta, spre deosebire de anii anteriori. Tăriceanu s-a referit la faptul că actuala lege electorală îi afectează în mod egal pe toţi candidaţii, deoarece aceştia nu-şi pot crea un minimum de notorietate, singurele căi de informare a alegătorilor fiind, mersul ,,din casă în casă” şi reţelele de socializare. Candidatul Giurgiu ALDE la Primăria municipiului Giurgiu, Alexandru Vladu, a prezentat principalele obiective pe care le are în vedere a le realiza în municipiul nostru. Printre acestea se numără realizarea unui port de mărfuri la Dunăre pentru Bucureşti, proiect ce atrage după sine aducerea de investitori şi implicit crearea de noi locuri de muncă.

Călin Popescu Tăriceanu, de vorbă cu giurgiuvenii!

După evenimentul de la Ateneu, co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, însoţit de echipa de campanie Giurgiu ALDE, în fruntea căreia s-a aflat candidatul Alde la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, Alexandru Vladu s-a deplasat în Parcul ,,Mihai Viteazul” şi B-dul Bucureşti, pentru a discuta cu giurgiuvenii şi a le asculta problemele, cu scopul de a gasi soluţii viabile pentru îmbunatăţirea nivelului de trai a cetăţenilor urbei. Călin Popescu Tăriceanu a ţinut să puncteze în cadrul vizitei în oraşul nostru, faptul că organizaţia Giurgiu ALDE se va situa în vârful clasamentului la nivel naţional, în urma alegerilor locale din data de 5 iunie.

3 COMENTARII

  1. Dacă cineva mai are ceva glagore la cap și dorința de a trăi într-o țară în care să fie măcar respectate cele mai elementare drepturi ale omului,poate citi o „Scrisoare Deschisă”a lui Călin Popescu Tăriceanu adresată poporului român în Dcnews.Dar degeaba este invocat Dumnezeu într-un proverb românesc să-i dea românului mintea cea de pe urmă, „Dumnezeu îți dă,dar nu-ti bagă în traistă!”