Înainte de 90, la lecțiile de gramatică din școli, atunci când ne vorbeau despre cacofonii, profesorii se întreceau să dea  acest exemplu: că când te pomeneai mâncând … Site-ul giurgiuacum se întrece la rândul său în perle jurnalistice de acest gen. Iată cum titrează ”meseriașul” ce se ascunde în spatele monitorului o recentă informație de presă: Vacanță „plină” pentru mai patru puști teribiliști. (?!?!)

 Și iată în continuare și cum a fost redactată ea : Trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au fost prinși de polițiștii giurgiuveni, după ce au prăduit, pe 30 august, o giurgiuveancă (?!)…  

La cele de mai sus nu putem spune decât că giurgiuacum că când scrie e ca cum am gândi pe budă!

2 COMENTARII

  1. Toti din redactie sunt jurnalisti, ii recomanda profesionalismul experienta , valoarea umana si multe alte atribute si verbe tari. Daca veti compara niste neica nimeni adusi de pe strada, cativa dintre ei cu scoli profesionale sau cu studii finalizate la licee indoielnice cu medii care atesta ignoranta, mediocritatea, pot afirma cu argumente ca sunteti rau voitor sau asemenea celor pe care ii aclamati.
    Sa fim obiectivi exista cu exceptia lui Diaconescu, Petcu, Cristina si poate am omis cativa restul sunt niste limbrici care scriu la comanda politicienilor care isi fac site-uri online mai ales in perioada preelectorala. Si inca o remarca comunicatele de presa atat ca fond si forma nu sunt responsabilitatea redactiei. Exista o regula conform careia nu modifici cu nimic continutul unui comunicat. Nu cred ca ati inteles mare lucru din aceasta explicatie asta pentru ca sunteti excesiv de subiectiv, rau intentionat si inversunat. Critica este constructiva insa atunci cand este facuta de cineva care are argumente si inteligenta de a si le expune, in caz contrar nu valoreaza nimic, la fel ca si multe fituici online facute doar din procese-verbale si comunicate de presa sau scrise dupa dictare .

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.