C.S Voința Domnești – Dunărea Giurgiu 1-1 (0-1), într-un meci amical…

0
148

C.S Voința Domnești (Liga 4,Ilfov) și Dunărea Giurgiu  și-au dat întâlnire joi, 4 august, după amiază, pe terenul „ Central ” din Domnești, pentru un meci amical ce vine cu exact  trei săptîmîni înainte de debutul noului campionat  județean.

Cele două echipe au terminat la egalitate 1-1. Echipa giurgiuveană a condus cu 1-0, prin golul marcat de Florescu. Gazdele au egalat abia în minutul 88. Deși meciul s-a jucat pe    o  căldură sufocantă, testul celor două echipe a fost unul pozitiv, partida având un ritm bun.

„Un joc bun pentru noi contra unui adversar puternic din Liga a 4-a, din Ilfov, al treilea meci  din seria amicalelor… Având în vedere perioada și  oboseala acumulată în ediția trecută, ca implicare și efort băieții s-au achitat de îndatoriri.

Bineînțeles că majoritatea jucătorilor care au jucat după pauză, fiind tineri, au nevoie de multă pregătire pentru a crește de la antrenament la antrenament.  Mai ar fi nevoie de ceva jucători…Vom vedea pe parcurs ce mai putem aduce ca să îmbunătățim lotul”,  a spus Ionuț Ciurilă, directorul sportiv, Dunărea Giurgiu , la terminarea partidei de la Domnești.

(Jurnal)