UPDATE, ORA 20,00: Scandalul a pornit de la faptul că un copil, în timp ce se afla pe ulița din fața casei, ar fi fost agresat de către un adult, care l-ar fi lovit. Copilul a mers imediat în casă, și-a anunțat familia, aceștia deplasându-se imediat la casa agresorului. Conform informațiilor polițiștilor un bărbat a fost rănit mai grav, fiind transportat la un spital din capitală, având, totodată, și o alcoolemie extrem de ridicată. 

UPDATE, ORA 19,35: Șapte persoane necesită îngrijiri medicale, una dintre ambulanțe transportând, deja, două dintre victime către Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Conflictul se pare că a izbucnit spontan, între – se pare – aceleași persoane care, acum aproape două luni, au mai fost protagonistele unui scandal similar. 

La momentul deplasării la fața locului a forțelor de ordine, circa o sută de persoane se aflau în zona conflictului, chiar și forțele de ordine fiind agresate cu pietre de către scandalagii.

O bătaie generală izbucnită în comuna Clejani cu puțin timp în urmă – apelul pe 112 către Jandarmeria Giurgiu fiind înregistrat la ora 17,50 – s-a soldat cu mai multe victime. Deocamdată, nu se cunoaște numărul acestora.

Din primele informații, oferite de reprezentanți ai Serviciului de Ambulanță al Județului Giurgiu, mai multe mașini au fost trimise la fața locului, împreună cu autospeciala de transport victime multiple a ISU Giurgiu.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean, precum și ale Inspectoratului de Jandarmi al Județului Giurgiu, pentru restabilirea ordinii.

Vom reveni cu amănunte!